ontwikkelt ondernemerschap wereldwijd

Business Acceleration

Van Business Administration naar…

De wereld is de afgelopen 120 jaar volledig veranderd. Kennis en producten zijn overal beschikbaar, veranderingen volgen elkaar razendsnel op en iedereen kan feitelijk alles produceren en aanbieden waardoor de traditionele managementaanpak als stuurinstrument niet meer volstaat. Veel organisaties hebben zichzelf klem gezet en zitten muurvast. Ook bedrijven die barstensvol ambitie zitten, zien de groei uit hun bedrijf wegvloeien. Waar goede producten zijn en goede mensen werken, maar waar de organisatie, business unit of afdeling vastzit en er zelf niet meer uitkomt. Met als gevolg; de ondernemende mensen gaan weg.

2210-1 Prikklok in fabriek 1920

…naar Business Acceleration

Hoe word je als bedrijf succesvol in deze chaotische wereld? Wat bedrijven vooral nodig hebben, is wendbaarheid. Managers die in staat zijn supersnel te veranderen en waar iedereen altijd en elke dag met innovatie en transformatie bezig is. Waar talent en ondernemerschap van alle medewerkers maximaal worden benut. Dit betekent dat andere managementmodellen en andere stuurinstrumenten nodig zijn om organisaties succesvol aan te sturen. Het begrip ‘Management’ moet opnieuw worden uitgevonden. Het vroegere Business Administration volstaat niet meer. Daarom introduceren wij: Management of Business Acceleration. Op z’n Hollands: groeikracht! Groeikracht ontstaat door een cultuur en een structuur van intern ondernemerschap. Intrapreneurship!

Schermafbeelding 2013-10-29 om 13.47.34

Maak een afspraak en start met een krachtige groei

Organisaties zijn op zoek naar hulp, naar middelen en mogelijkheden om zich succesvol aan deze nieuwe tijd aan te passen. McSense Business Accelerators onder inspiratie van René Savelberg en Martijn Driessen weten precies wat er nodig is om intern ondernemerschap leidend te maken in uw organisatie waardoor duurzaam groeikracht en dus betere resultaten worden gerealiseerd in een snel veranderende omgeving.

Lees hoe anderen hun groeikracht een nieuwe spurt gegeven:

Dit is precies wat we nodig hadden! Een frisse nieuwe blik waarmee we onze plannen belangrijk kunnen aanscherpen – mooi om te horen wat de ervaringen van René bij McDonald’s zijn geweest en zijn eigen ervaringen als ondernemer in Spanje en USA hierin mee te nemen. Heel leerzaam!

– Marc Westeneng
PON Automotive / Flow Resulting

René, je hebt 120 ondernemers en DGA’s gisteren op een unieke manier weten te boeien – je ervaringen zijn enorm veelzijdig en uniek en iedereen haalt daar praktische leringen uit. Ik heb van veel mensen gehoord dat ze je gaan contacten voor een vervolg – ben benieuwd!

– Adriaan Wijt
Directeur ABN AMRO Mees Pierson Private Banking

Buitengewoon inspirerende presentatie – René weet zijn uitgebreide McDonald’s en ondernemerservaringen op een boeiende en interactieve manier met de zaal te delen. Hier hebben we wat aan!

– Riemer Rijpkema
Voorzitter CLC Vecta

Ontwikkel groeikracht in uw organisatie. Start vandaag.

Schermafbeelding 2013-10-29 om 13.36.23

Share